“Kūčių” silkė su sėklomis

Perskaitytas kartų: 2061

Ingredientai

:

silkių filė gabaliukai (2 vnt.)

rūgštūs obuoliai (2 vnt.)

svogūnai (2 vnt.)

lukštentos moliūgų sėklos (šaukštas)

aliejus

cinamonas

malti pipirai

druska

Gaminimas

:

Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, obuolius nulupti, perpjauti, išskobti sėklalizdžius, puseles suraikyti pusžiedžiais. Atskirai su pakepinti svogūnus, kai jie gražiai pagels, gardinti druska ir maltais pipirais. Tada išgriebti svogūnus, pakepinti obuolius, iškepusius gardinti cinamonu. Sausoje keptuvėje paskrudinti moliūgų sėklas, sukapoti jas. Ataušinti svogūnus ir obuolius, silkes supjaustyti gabalėliais ir paskleisti silkinėje arba negilioje lėkštėje. Ant silkių dėti sluoksnį svogūnų, ant jų – obuolių, pabarstyti moliūgų sėklomis.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)