“Kūčių” silkė su sėklomis

Perskaitytas kartų: 2287

Ingredientai

:

silkių filė gabaliukai (2 vnt.)

rūgštūs obuoliai (2 vnt.)

svogūnai (2 vnt.)

lukštentos moliūgų sėklos (šaukštas)

aliejus

cinamonas

malti pipirai

druska

Gaminimas

:

Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, nulupti, perpjauti, išskobti sėklalizdžius, puseles suraikyti pusžiedžiais. Atskirai su aliejumi pakepinti svogūnus, kai jie pagels, gardinti druska ir maltais pipirais. Tada išgriebti svogūnus, pakepinti , iškepusius gardinti cinamonu. Sausoje keptuvėje paskrudinti moliūgų sėklas, sukapoti jas. Ataušinti svogūnus ir , silkes supjaustyti ir paskleisti silkinėje arba negilioje lėkštėje. Ant silkių dėti sluoksnį svogūnų, ant jų – obuolių, viršų pabarstyti moliūgų sėklomis. Skanaus!

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)