Krevečių ir mangų salotos su žemės riešutų padažu

Perskaitytas kartų: 2710

Krevečių ir mangų salotos su žemės riešutų padažu

Ingredientai

:

virtos tigrinės krevetės (6 vnt.)

konservuoti mangai (kelios skiltelės)

traškios Iceberg salotos (2 saujelės)

šviežiai malti pipirai

padažui:

žemės riešutų sviestas (2 šaukštai)

natūralus jogurtas (2 šaukštai)

Gaminimas

:

Sumaišyti plėšytas salotas ir kubeliais pjaustytus mangus. Atskirame inde iš riešutų sviesto ir jogurto išsukti padažą. Jį galima supilti į ir patiekti prie salotų ir patiekti prie salotų lėkštėje arba iškart įmaišyti. Uždėti virtas (galima ir keptas ant grotelių) krevetes, pabarstyti pipirais. Skanaus!

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)