Kopūstų ir lašinukų mišrainė

Perskaitytas kartų: 1998

Kopūstų ir lašinukų mišrainė

Ingredientai

:

lašiniai (100 g)

kopūstas (1 / 4 vnt.)

bulvės (3 - 4 vnt.)

raudonasis svogūnas

tarkuoti krienai (1 šaukštas)

citrina

alyvuogių aliejus

petražolės

druska

Gaminimas

:

Kopūstą nuplauti, supjaustyti plonais šiaudeliais ir pašutinti su trupučiu vandens, kol suminkštės. Tuomet gerai nuspausti. Bulves nuplauti ir išvirti su lupenomis. Atvėsintas nulupti ir stambiais . Lašinukus supjaustyti stambiais šiaudeliais, nuluptą svogūną - plonais pusžiedžiais. Lašinukus paskrudinti keptuvėje apie dvi minutes ir atvėsinti. Krienus išsukti su aliejumi, citrinos sultimis, įberti druskos. Visus produktus sumaišyti, skaninti krienų ir aliejaus pagardu. Mišrainę puoškite citrinos ir petražolėmis.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)