„Konkorėžiai“

Perskaitytas kartų: 5051

Ingredientai

:

virtos bulvės (4 vnt.)

karšto rūkymo višta (200 g)

svogūnai (1 vnt.)

konservuoti kukurūzai (1 skardinė)

fermentinis sūris (200 g)

majonezas (truputį)

druska (pagal skonį)

malti juodieji pipirai (pagal skonį)

migdolai (1,5 stiklinės)

rozmarinas (šakelė)

Gaminimas

:

Bulves nulupti ir kartu su vištiena supjaustyti kubeliais, susmulkinti, sūrį sutarkuokite ir viską sumaišyti su kukurūzais, majonezu, druska bei pipirais. Iš mišrainės suformuoti du didelius „kankorėžius“ ir aptepkite majonezu. Papuošti migdolais bei rozmarino arba pušies šakelėmis.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)