„Konkorėžiai“

Perskaitytas kartų: 5072

Ingredientai

:

virtos bulvės (4 vnt.)

karšto rūkymo višta (200 g)

svogūnai (1 vnt.)

konservuoti kukurūzai (1 skardinė)

fermentinis sūris (200 g)

majonezas (truputį)

druska (pagal skonį)

malti juodieji pipirai (pagal skonį)

migdolai (1,5 stiklinės)

rozmarinas (šakelė)

Gaminimas

:

Bulves nulupti ir kartu su vištiena supjaustyti kubeliais, svogūną susmulkinti, sūrį sutarkuokite ir viską sumaišyti su kukurūzais, , druska bei pipirais. mišrainės suformuoti du didelius „kankorėžius“ ir aptepkite . Papuošti migdolais bei rozmarino arba pušies šakelėmis. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)