Japoniška ryžių mišrainė

Perskaitytas kartų: 3578

Japoniška ryžių mišrainė

Ingredientai

:

ryžiai (1 stiklinė)

jautiena (250 g)

apelsinai (1 vnt)

padažui:

kiaušinių tryniai (1 vnt)

garstyčios (1 šaukštelis)

cukrus (1 šaukštelis)

actas

aliejus (130 ml)

apelsinai (1 vnt)

miltai (1 šaukštas)

druska

citrinų sultys (2 šaukštai)

Gaminimas

:

Jautieną išvirti pasūdytame vandenyje arba . Ryžius ir išvirti, tada suversti į kiaurasamtį ir perlieti šaltu vandeniu. Paskiau gerai ištrinkite kiaušinio trynį su garstyčiomis, cukrumi, actu ir druska. Tada plakdami pilame aliejų labai maža . Turi gautis vientisa majonezo masė. Tuomet paimti vieną šaukštą apelsino sulčių ir sumaišyti su puse stiklinės vandens. šiame vandenyje miltus ir užvirti, truputį atvėsinus sumaišyti su majonezu. Jautieną ir apelsiną sumaišyti su ryžiais ir su paruoštu padažu. Kai viskas išmaišoma pašlakstyti citrinų sultimis sumaišytomis su pusės apelsino sultimis. Kai sudedam kartu mėsa ir ryžiai turi būti šalti.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)