Japoniška ryžių mišrainė

Perskaitytas kartų: 3690

Japoniška ryžių mišrainė

Ingredientai

:

ryžiai (1 stiklinė)

jautiena (250 g)

apelsinai (1 vnt)

padažui:

kiaušinių tryniai (1 vnt)

garstyčios (1 šaukštelis)

cukrus (1 šaukštelis)

actas

aliejus (130 ml)

apelsinai (1 vnt)

miltai (1 šaukštas)

druska

citrinų sultys (2 šaukštai)

Gaminimas

:

Jautieną pasūdytame vandenyje arba iškepti. Ryžius išplauti ir , tada suversti į kiaurasamtį ir perlieti šaltu vandeniu. Paskiau gerai ištrinkite kiaušinio trynį su garstyčiomis, cukrumi, actu ir druska. Tada plakdami pilame aliejų labai maža srovele. Turi gautis vientisa majonezo masė. Tuomet paimti vieną šaukštą apelsino sulčių ir sumaišyti su puse stiklinės vandens. šiame vandenyje išmaišyti miltus ir užvirti, atvėsinus sumaišyti su majonezu. Jautieną ir apelsiną sumaišyti su ryžiais ir su paruoštu padažu. Kai viskas išmaišoma pašlakstyti citrinų sultimis sumaišytomis su pusės apelsino sultimis. Kai sudedam kartu mėsa ir ryžiai turi būti .

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)