Grybų salotos su agurkais

Perskaitytas kartų: 2392

Grybų salotos su agurkais

Ingredientai

:

grybai (100 g.)

aliejus (30 g.)

svogūnas (1 vnt.)

agurkai (30 g.)

grietinė (20 g.)

prieskoniai

druska (pagal skonį)

malti džiovinti grybai

Gaminimas

:

Grybus nuvalyti, supjaustyti mažais gabalėliais, gerai nuplauti, virti savo sultyse, kol grybai pradės kristi į indo dugną, pakeis spalvą. Ataušinti. Juos užpilti padažu. Padažui: aliejuje kepti supjaustytus svogūnus. Kai svogūnas suminkštės, sudėti supjaustytus agurkus, įpilti grybų , įberti prieskonių, maltų džiovintų grybų, įdėti grietinės, dar pakaitinti, ir užpilti ant grybų.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)