Grūzdų salotos

Perskaitytas kartų: 3075

Grūzdų salotos

Ingredientai

:

grūzdai (1 kg.)

svogūnas (1 vnt.)

konservuoti žirneliai (30 g.)

garstyčios (10 g.)

žalumynai

prieskoniai

druska (pagal skonį)

Gaminimas

:

Grūzdus nuvalyti, supjaustyti šiaudeliais, gerai nuplauti, užpilti ir 15-20 min. virti. Vandenį nupilti, dar kartą užpylus vėl virti, nusunkti, išplauti. Taip verdama, kad grūzdai kartūs. Į virtus grybus pridėti smulkiai supjaustytų svogūnų, konservuotų , įberti prieskonių, druskos, supilti su garstyčiom sumaišytą , išmaišyti. Paviršių apibarstyti žalumynais.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)