Ale Cezario salotos

Perskaitytas kartų: 3031

Ingredientai

:

pekino kopūstas (1/2)

pomidorai ( 2 vnt.)

vištienos krūtinėlė ( viena dalis)

fermentinis sūris ( 100 g.)

padažui:

česnakas ( 2 skilteles)

krapai ( pundelis)

citrinos sultys

balta duona ( kelios riekelės)

majonezas ( 2 šaukštai)

Gaminimas

:

Supjaustome pekino kopūsta, pomidorus. Vištiena supjaustome juostelėmis, pakepiname (prieskoniai pagal skonį). Dedame į daržoves, užtarkuojame sūrio.
Paruošiam Į majoneza dėti sukapotus krapus, išspaustą česnaką ir išspaudžiam citrinos sulčių .Padažą dedam į paruoštas salotas (padažą galima išmaišyti, arba tiesiog užpilti ant viršaus). , supjaustyta kvadratėliais baltą duoną ar ir dedam ant salotų viršaus.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)