Trispalvis sūdinys

Ingredientai
:
lygiomis dalimis
žiedinių kopūstų
saldžiųjų raudonų pipirų
saldžiųjų žalių pipirų
petražolių
marinatui:
vandens (1 l.)
obuolių arba vyno acto (1/2 l.)
druskos (40 g.)
Gaminimas
:Kopūstus išskirstykite žiedynais,
siauromis juostelėmis. Ant stiklainių dugno pirmiausiai dėkite raudonus, paskui žalius
, tada žiedinius kopūstus. Taip sloksniuokite, kol stiklainis bus pilni. Tarp pipirų pridėkite petražolių. Daržoves stiklainiuose suslėkite ir užpilkite atvėsusiu virtu marinatu. Laikykite sūdynį vėsioje vietoje.
|
Receptą atsiuntė:
|
Recepto kategorijos:
Konservuoti patiekalai
- Daržovės
|
Daržovės
- Žiediniai kopūstai
|
Daržovės
- Paprikos
|
Konservavimas
|
Kiti ingredientai
- Actas
|
|

Komentarai:
Komentarų dar nėra.