Trispalvis sūdinys

Perskaitytas kartų: 2403

Trispalvis sūdinys

Ingredientai

:

lygiomis dalimis

žiedinių kopūstų

saldžiųjų raudonų pipirų

saldžiųjų žalių pipirų

petražolių

marinatui:

vandens (1 l.)

obuolių arba vyno acto (1/2 l.)

druskos (40 g.)

Gaminimas

:

Kopūstus išskirstykite žiedynais, supjaustykite siauromis . Ant stiklainių dugno pirmiausiai dėkite raudonus, paskui žalius , tada žiedinius kopūstus. Taip sloksniuokite, kol stiklainis bus pilni. Tarp pipirų pridėkite petražolių. Daržoves stiklainiuose suslėkite ir užpilkite atvėsusiu virtu marinatu. Laikykite sūdynį vėsioje vietoje.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)