Su pievagrybiais marinuoti vyšniniai pomidorai

Perskaitytas kartų: 3878

Su pievagrybiais marinuoti vyšniniai pomidorai

Ingredientai

:

vyšniniai pomidorai (250 g.)

smulkinti pievagrybiai (300 g.)

balto vyno actas (50 ml.)

aliejus (50 ml.)

gvazdikėliai (1 vnt.)

raugerškės (žiupsnelis)

kvapnieji pipirai (žiupsnelis)

juodųjų pipirų žirneliai (žiupsnelis)

švelnieji pipirai (žiupsnelis)

lauro lapai (3 vnt.)

muskatas (žiupsnelis)

krapai (ryšelis)

druska

Gaminimas

:

Grybus nuvalyti, sudėti į puodą ir užpilti šiltu, sūriu . Užvirinti, supilti vyno actą, aliejų, dėti gvazdikėlį, raugerškius ir visų rūšių pipirus. Virti 6-8 minutes. Sudėti ir virti dar 2 minutes. Įmesti į puodą laurų lapelius, kapotus krapus ir muskatus. Tada uždengti puodą, pavirti dar minutę ir išpilstyti į paruoštus . Skanaus!

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)