Šparaginių pupelių salotos žiemai

Perskaitytas kartų: 38605

Ingredientai

:

paprikos (2 vnt.)

morkos (500 g.)

svogūnai (500 g.)

šparaginės pupelės (1 kg)

druska (2 šaukštai)

aliejus (5 šaukštai)

pomidorų padažas (1 l.)

acto (8 šaukštai)

cukraus (3 šaukštai)

lauro lapai (3 vnt.)

pipirų žirneliai (10 vnt.)

Gaminimas

:

Supjaustytos šparaginės beriamos į verdantį vandenį ir verdamos 15 min. Nukošiamos. Svogūnus ir morkas pjaustome grežinėliais, paprikas juostelėmis. Daržovės pabarstomos druska ir pakepinamos aliejuje. Viskas sudedama į puodą, pilamas pomidorų padažas, actas, beriamas cukrus, prieskoniai, sumaišius troškinama apie 15 min. Sudedama į ir užsukama. Skanaus.

Įvertink:
4.3/5 (balsavo: 3)

Komentarai:
(24)


PABANDZIUS: pasaka skonis .tiesa idejau 1 mazyte aitriaja paprika ir cesnaku .betmano manymu nepakenke o tik pagardino
2014-09-10 19:56

viriau: 5 x 0,5 ltr Man per daug acto ir druskos, ir pomidorų padažo.Reiktų tobulinti.
2014-09-09 16:25

Laura: kiek gaunasi is tiek darzociu
2014-08-21 20:17

Margo: Vienintėlis receptas,kurį išbandžius likau patenkinta .Super.Viskas vietoje ir labai skanu.Ačiū
2014-08-16 20:52

Regina: Labai skanu
2014-08-05 17:10

rima: rekia pameginti
2014-08-02 09:20

ilona: skaniai atrodo gaminsiu
2014-07-30 11:11

Audra: Kokį pomidorų padažą naudojat?
2013-08-30 08:36

ada: patiko
2013-08-25 18:21

regina: darysiu ir as
2013-08-05 14:11

Asta: Dariau ,super ,naudojau ir sriubai "charcio " ,ziemai tai nepamainomas receptukas
2013-07-31 20:55

verona: Ar ne per daug pomidoru padazo?
2013-07-30 20:38

vile: Superinis receptas,dariau ir darysiu.Žiemą tai nepakartojamas,jei prieš tai yra laiko palaikyti šaldytuve
2013-07-30 09:22

ingrida: labai skani misrainetik acta reikia pilti kai viskas issitroskina patariu visiems pasigaminti ziema tai ilga
2013-07-24 01:29

jolanta: gaminsiu ir as,tikiuosi patiks
2013-07-21 22:24

ilona: Pasigaminsiu ir as
2013-07-21 19:44

ceslavyte: Neikada negalvojau, kad taip labai patiks sis receptas. Puikiai laikosi per ziema.
2012-08-22 18:59

lina: turetu buti skanu.tik as turiu klausimeli.kaip si misraine laikosi ziema?ar butina laikyti saldytuve,ar pakanka ir vesios sandeliuko temperaturos?aciu
2012-08-13 15:14

aldute: super receptukas , darau jau ne viena karta
2012-08-09 13:43

jaunoji kulinare: mm.. skaniai gavos..
2012-08-05 15:12

mira: o jei mano paprika dar nenunokus,ar galima deti tokia i misraine?
2012-08-04 23:16

Aida: Vakar kaip tik tokią mišrainę dariau.Labai labai labai gardi,ačiū už receptuką
2012-08-02 12:49

vijole: labai skanu
2012-07-23 15:53

mari : super geras receptas,aciu
2012-07-16 22:09

Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas