Šparaginės pupelės

Perskaitytas kartų: 7236

Ingredientai

:

šparaginės pupelės (1 kg)

vanduo (3 l)

druska (6 šaukštai)

actas (400 g)

lauro lapai (6 vnt.)

krapai (pagal skonį)

cukrus (12 šaukštų)

Gaminimas

:

Pupelių ankštis nuplaukite.Pupeles sudėti į verdantį ir virti 3 minutes. Po to jas išgriebti ir perlieti šaltu vandeniu, sudėti į švarius stiklainius, užpilti marinatu. Stiklainius dėti į puodą su verdančiu vandeniu, uždengti dangteliaias. Stiklainius kaitinti pusvalandį verdančiame vandenyje. ir apversti, palikite kol atšals. Marinato paruošimas: Sudėti pupeles į verdantį ir minutę pavirti. Pagal skonį, į marinatą galima įdėti dar ir česnako skiltelę, kvapiųjų pipirų.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)