Rauginti agurkai

Perskaitytas kartų: 4640

Ingredientai

:

agurkai

krienų šaknis (riekelė)

česnakai (2 skiltelės)

krapai

juodųjų serbentų lapai

bazilikas

ažuolo lapai

vyšnių lapai

sūrymui:

druska (10 saukštų)

vanduo (5 l.)

Gaminimas

:

Į 3- jų litrų talpos stiklainį įdėti pagal skonį prieskonius: riekelės krienų šaknės, česnako skiltelė, krapų, po keletą vyšnių, ažuolo, serbentų lapų, baziliką. Sudėti nuplautus agurkus. sūrymą iš šalto iš krano arba iš šulinio vandens ir druskos. Sūrymą užpilti ant agurkų, kad viską apsemtų, uždengti kietais plastmasiniais dangteliais. Stiklainius reikia išnešti į šaltą vietą.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)