Rauginti agurkai

Perskaitytas kartų: 3834

Rauginti agurkai

Ingredientai

:

agurkai (2 kg)

aitriosios paprikos (1 vnt)

krapai

česnakai

raudonėliai

marinatui:

druska (50 g)

cukrus (15-25 g)

vanduo (1 l)

Gaminimas

:

Agurkus ir prieskonius sudėti į 3 litrų stiklainius ir užpilti apie 22 laipsnių temperatūros vandeniu. Stiklainius pridengti dangteliais ir laikyti 18-20 laipsn. temperatūros . Kai sunka bus malonaus rūgštoko , jį nupilti į emaliuotą puodą, perkošti ir virinti 5 min. Agurkus nuplauti virintu vandeniu, įdėti šviežių žalumynų, prieskonių, česnakų, krienų. Konservus pasterizuoti 80 laipsnių temperatūros vandenyje.

šaltinis: žurnalas Paragaukite

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)