Pomidorai su želatina

Perskaitytas kartų: 14673

Ingredientai

:

pomidorai

svogūnai

želatina (2 pakeliai)

vanduo (1,5 l)

druska (2 šaukštai)

cukrus (2 šaukštai)

citrinos rūgštis

laurų lapeliai

pipirai

Gaminimas

:

Želatiną išbrinkyti 0,5 l vandens, užpilti 1,5 l karšto vandens, sudėti ir citrinos rūgštį. Nuplautus pomidorus ir svogūnus nusausinti. Į paruoštus stiklainius po 1 lauro lapelį ir 2-3 pipirų grūdelius. pjaustyti į 4 dalis ir dėti sluoksniuojant su svogūnais. Užpilti marinatu ir sudėjus stiklainius į vandenį kaitinti 80 laipsnių temperatūroje 30 min. Po to stiklainius uždaryti.

Įvertink:
2.3/5 (balsavo: 3)

Komentarai:
(7)


Raminta: nesuprasi
2014-11-06 21:04

Svečias:
2013-08-15 14:45

Svečias : Kiek rugsciosios citrinos ?
2013-08-14 19:11

Greta: nesuprantu nei kiek tos citrinos ruksties nei del to marinato tai ka jus norit pasakyti is 2ju pakeliu zelatinos isides tik vienas 1,5 l. talpos stiklainis.
2013-08-02 17:32

Lujis: Atsiprašau,aš patalpinau tik nuotrauką,o kieno receptas-nesimato...
2012-08-29 08:56

Svečias: Stiklainius iškaitinti.Kiekvieno stiklainio dugne įdėti po lauro lapą, svogūno griežinėlių, gvazdikėlių, juodųjų pipirų. Pomidorus, agurkus supjaustyti griežinėliais, saldžiuosius pipirus žiedais.Viską sudėti sluoksniais.Po to užpilti marinatą, uždengti dangteliais ir kaitinti: 0,5l-10min. Marinatas: 1l-vandens, 60g-druskos, 60g-cukraus, 100g 9 proc acto, 2 kupini valgomi šaukštai želatinos.
2011-08-29 14:41

Svečias: kazkokia nesamone,kiek citrinos rugsties kokie zele pakeliai
2011-08-11 13:11

Vardas:
Tavo komentaras:



Saugos kodas: Kodas