Obuolių garstyčios

Perskaitytas kartų: 2674

Obuolių garstyčios

Ingredientai

:

garstyčių milteliai (3 šaukštai)

rūgštūs obuoliai (2 - 3 vnt.)

cukrus (3 šaukštai)

actas (2 - 3 šaukštai)

lauro lapeliai (1 vnt.)

gvazdikėliai (1 - 2 vnt.)

juodųjų pipirų žirneliai (1- 2 vnt.)

kvapiųjų pipirų žirneliai (1 - 2 vnt.)

druska

Gaminimas

:

Obuolius iškepti orkaitėje ir pertrinti per sietelį. Actą užvirinti, sudėti prieskonius ir palikti pastovėti. Paskui nukošti. tyrę, garstyčių miltelius, cukrų, druską, actą labai gerai išmaišyti ir sukrėsti į indelius. Po trijų dienų bus tinkamos vartoti.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)