Natūralaus skonio kriaušės

Perskaitytas kartų: 2900

Natūralaus skonio kriaušės

Ingredientai

:

kriaušės

citrinų rūgštis

Gaminimas

:

Kietas, nepernokusias kriaušes , išskobkite sėklas, vaisius supjaustyti skiltelėmis ir 10 - 15 min plikyti 85 laipsnių silpnai parūgtštintu vandeniu (1 l vandens - 1 g citrinų rūgšties). Kriaušes ataušinti šaltame , dėti į stiklainius, užpilti verdančiu vandeniu, įberti citrinų rūgšties (0,5l stiklainiui - 0,5 g, 1 l stiklainiui - 1 g) ir sterilizuoti verdančiame : puslitrius stiklainius 15 - 18 minučių litro 18 - 22 minutes, o trijų lirų stiklainius - 35 minutes.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)