Morkų ir obuolių salotos

Ingredientai
:
virtos morkos (1 kg)
supjaustyti obuoliai (1 kg)
svogūnai (400 g)
aliejus (300 ml)
cukrus (1 šaukštas)
druska (1 šaukštelis)
Gaminimas
:Morkas ir obuolius supjaustykite kubeliais, svogūnus - mažais gabaliukais. Puode su aliejumi patroškinkite svogūnus, tada suberkite morkas, po to - obuolius. Uždengę patroškinkite masę 10-12 min.
sudėkite į stiklainius ir sandariai uždarykite.
|
Receptą atsiuntė:
|
Recepto kategorijos:
Konservuoti patiekalai
- Daržovės
|
Konservavimas
|
Sezoniški patiekalai
|
Daržovės
- Morkos
|
Vaisiai, uogos
- Obuoliai
|
Daržovės
- Svogūnai
|
|

Komentarai:
Komentarų dar nėra.