Marinuoti patisonai

Perskaitytas kartų: 5664

Ingredientai

:

patisonai (apie 1 kg.)

česnakas (1 skiltelė)

petražolės (kelios šakelės)

pipirai (sauja nemaltų)

vanduo (1 l.)

druska (1 šaukštas)

cukrus (1 šaukštas)

actas (1 šaukštas)

Gaminimas

:

Patisonus nuplauti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais (jeigu jie nuskinami maži, tuomet galima nepjaustyti-čia pagal dydį ir jūsų norus). Jeigu didelės , geriau išpjauti. Į stiklainius dėti česnakus, kelis žirniukus ir šakelę petražolių. Tuomet iki viršaus dėti patisonus. Vandenį su actu užviriname, dedame cukraus ir druskos, gerai išmaišome. Virintu marinatu užpilame patisonus ir sandariai uždarome stiklainius.

Įvertink:
4.5/5 (balsavo: 2)