Marinuoti patisonai

Perskaitytas kartų: 5384

Ingredientai

:

patisonai (apie 1 kg.)

česnakas (1 skiltelė)

petražolės (kelios šakelės)

pipirai (sauja nemaltų)

vanduo (1 l.)

druska (1 šaukštas)

cukrus (1 šaukštas)

actas (1 šaukštas)

Gaminimas

:

Patisonus nuplauti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais (jeigu jie nuskinami maži, tuomet galima nepjaustyti-čia pagal stiklainio dydį ir jūsų norus). Jeigu didelės sėklos, geriau išpjauti. Į dėti smulkintus česnakus, kelis pipirų žirniukus ir šakelę petražolių. Tuomet iki viršaus dėti patisonus. Vandenį su actu užviriname, dedame cukraus ir druskos, gerai . Virintu marinatu užpilame patisonus ir sandariai uždarome .

Įvertink:
4.5/5 (balsavo: 2)