Marinuoti patisonai

Perskaitytas kartų: 6987

Marinuoti patisonai

Ingredientai

:

stiklainiai (10 vnt po 1 l)

1 litrui:

patisonai (500-600 g)

paprikos (1 vnt)

krapai (10-15 g)

žalumynai

česnakai (4-5 skiltelės)

marinatui:

vanduo (3,5 l)

druska (300 g)

actas 6 (0,5-0,6 l)

Gaminimas

:

Patisonus nuplauti, uždengus puodą apvirti 3-5 min., į šaltą vandenį ir palaikyti 3-5 min. Paruoštus patisonus į stiklainius (mažus dėti nepjaustytus) sluoksniuojant su petražolių ir salierų žaluma, mėtų lapeliais, krienais, krapais, česnakais, . Užpilti marinatu, pridengti dangčiu. 1 l talpos stiklainius sterilizuoti 10-15 min. ir sandariai uždaryti.

šaltinis: žurnalas Paragaukite

Įvertink:
4/5 (balsavo: 2)