Marinuoti obuoliai

Perskaitytas kartų: 6529

Ingredientai

:

obuoliai (5 - 6 vnt.)

obuolių nuoviras (1,5 stikl.)

obuolių actas (0,5 stikl.)

druska (1 a. š.)

cukrus (1 v. š.)

kvapieji pipirai (3 vnt.)

gvazdikėliai (2 vnt.)

Gaminimas

:

Kiekiai nurodyti 1 l stiklainiui. Obuolius supjaustyti į 2-4 dalis, sėklalizdžius. Į puodą įpilti vandens, ir sudėti obuolius. Palaikyti uždengtame puode 5-7 min., obuoliai turi būti apsemti. Obuolius , atvėsinti ir sudėti į iškaitintus . Iš dalies nuoviro, druskos, cukraus, prieskonių, acto išvirti marinatą, užpilti obuolius ir uždaryti . Tinka prie paukštienos, patiekalams puošti ir pan.

Įvertink:
3/5 (balsavo: 1)