Lenkiški agurkai

Perskaitytas kartų: 2687

Lenkiški agurkai

Ingredientai

:

agurkai (1,5 kg)

svogūnai (500 g)

šviežios aitriosios paprikos (30 g)

lauro lapeliai (12 vnt.)

aitriosios paprikos (2 šaukštai)

vyno actas (75 ml)

vanduo (1 l)

cukrus (250 g)

druska (4 šaukštai)

Gaminimas

:

Nuluptus agurkus supjaustyti griežinėliais, svogūnus - žiedais. Paprikas nuplauti, nusausinti, pašalinti vaiskočius,sėklas, ankštis supjaustyti šiaudeliais. Agurkus su svogūnais ir sudėti į stiklainius. Į vandenį pilti actą, berti druską, cukrų ir užvirinti. Karštu marinatu užpilti agurkus, uždengti ir 30 minučių pasterizuoti 75 laipsnių temperatūroje.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)