Konservuoti burokėliai

Perskaitytas kartų: 7149

Ingredientai

:

burokėliai (2 kg)

vanduo (1,5 l)

actas (200 g)

juodieji pipirai (10 vnt)

kvapieji pipirai (10 vnt.)

lauro lapeliai (4 vnt.)

cukrus (1 šaukštas)

druska (1 šaukštas)

Gaminimas

:

Išvirkite burokėlius, nulupkite jų odeles. Pjaustytus ar cielus į stiklainius, užpilkite marinatu, uždėkite (bet neužsukite). Stiklainius į verdančio vandens puodą ir taip 15 minučių. Tuomet užsukite , apverskite, leiskite ataušti. Marinato gaminimas: Į puodą įpilkite vandenį, prieskonius (išskyrus actą), pavirkite kelias minutes. Supilkite actą.

Įvertink:
1/5 (balsavo: 1)