Grybų šiupinys

Perskaitytas kartų: 10556

Ingredientai

:

grybai

svogūnai (1-1,5 kg)

morkos (1 kg)

kopūstai (0,5-1 kg)

aliejus (0,5 l)

pomidorų padažas (0,5 l)

Gaminimas

:

Daržoves nuvalyti, supjaustyti šiaudeliais, sutarkuoti morką burokine trintuve, svogūnus supjaustyti žiedeliais, grybus išvirti. Svogūnus pakepinti su aliejumi, supilti į gilų indą. Pakepinti morkas ir jas į svogūnus. Sudėti , grybus, pomidorų padažą, pasūdyti, supilti likusį aliejų, gerai išmaišyti ir troškinti apie 1 val. nuolat maišant. Sukrėsti šiupinį į stiklainius, uždaryti dangteliais. Išeis apie 5,5 l šiupinio.

šaltinis: žurnalas "Paragaukite"

Įvertink:
3.5/5 (balsavo: 2)