Daržovių asorti

Perskaitytas kartų: 3462

Daržovių asorti

Ingredientai

:

marinatui:

raudonųjų serbentu sunka (150-200 g)

vanduo (250-300 ml)

druska (pagal skoni)

1 l stiklainiui:

agurkai (500 g)

žiediniai kopūstai (170 g)

svogūnai (50 g)

pjaustytos morkos (50 g)

šparaginės pupelės ar žirneliai (40 g)

Gaminimas

:

Morkų griežinėlius ir žiedinių kopūstų žiedynus blanširuoti 5 min., šparakines pupeles - 4 min., o paskui atvėsinti šaltame . (Blanširavimui į 1 l vandens įpilti 10 g druskos ir 2 g citrinos rūgšties). Daržoves sudėti į stiklainį ir užpilti karštu marinatu. Konservus sterilizuoti 8-10 min. ir sandariai uždaryti.

šaltinis: žurnalas "Paragaukite"

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)