Daržovių asorti

Ingredientai
:
marinatui:
raudonųjų serbentu sunka (150-200 g)
vanduo (250-300 ml)
druska (pagal skoni)
1 l stiklainiui:
agurkai (500 g)
žiediniai kopūstai (170 g)
svogūnai (50 g)
pjaustytos morkos (50 g)
šparaginės pupelės ar žirneliai (40 g)
Gaminimas
:Morkų griežinėlius ir žiedinių kopūstų žiedynus blanširuoti verdančiame vandenyje 5 min., šparakines - 4 min., o paskui atvėsinti šaltame vandenyje. (Blanširavimui į 1 l vandens įpilti 10 g druskos ir 2 g citrinos
). Daržoves sudėti į stiklainį ir užpilti karštu
. Konservus sterilizuoti 8-10 min. ir sandariai uždaryti.
šaltinis: žurnalas "Paragaukite"
|
Recepto kategorijos:
Konservuoti patiekalai
- Daržovės
|
Konservavimas
|
Sezoniški patiekalai
|
Daržovės
- Agurkai
|
Daržovės
- Žiediniai kopūstai
|
Daržovės
- Svogūnai
|
Daržovės
- Morkos
|
Daržovės
- Žirniai
|
Daržovės
- Šparaginės pupelės
|
|

Komentarai:
Komentarų dar nėra.