Braškių ir slyvų uogienė

Ingredientai
:
braškės (600 g.)
slyvų puselės (600 g.)
uogienių cukrus (1 kg.)
vanilinis cukrus (4 šaukšteliai)
smulkinti migdolai (150 g.)
Gaminimas
:Suberti visus ingredientus į puodą ir virti tol, kol uogos taps minkštos.Nugriebti putas. Puodą nukelti nuo .
į šiltus, gerai išplautus stiklainius. Uždaryti. Laikyti šaltai. Skanaus!
|
Receptą atsiuntė:
|
Recepto kategorijos:
Sezoniški patiekalai
|
Konservavimas
|
Konservuoti patiekalai
- Vaisiai, uogos
|
Vaisiai, uogos
- Braškės, žemuogės
|
Vaisiai, uogos
- Slyvos
|
Kiti ingredientai
- Riešutai
|
|

Komentarai:
Komentarų dar nėra.