Agurkai

Perskaitytas kartų: 3560

Ingredientai

:

agurkai (2 kg)

garstyčios (3 g)

lauro lapeliai (2 vnt.)

kvapieji pipirai (10 vnt.)

actas su vandeniu (6 stiklinės)

krienai (75 g)

cukrus (100 g)

svogūnai (150 g)

druska

Gaminimas

:

Nuplauti agurkus,sudėti į stiklainius,perdedant svogūnais, krapais, krienų skridinėliais ir užpilti verdančiu marinatu.Marinatas gaminamas išvirus vandenį su , laurais, pipirais, actu, , cukrumi ir druska.Vandens reikia tiek, kiek telpa į stiklainį su agurkais. Į vandenį įpilama 6 kartus mažiau nei vandens acto, sudedami prieskoniai.Pripildytas stiklainis uždengiamas ir palaikomas kambario patalpoje. Sekančią dieną marinatas nupilamas, užvirinamas ir vėl užpilamas ant agurkų. Stiklainis uždaromas metaliniu dangteliu.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)