Želinis margutis

Perskaitytas kartų: 1770

Ingredientai

:

braškių sultys (100 g)

liesa grietinėlė (100 g)

kivių želė (pakuotė)

želatina (1 šaukštas)

cukraus pudra (2 šaukšteliai)

Gaminimas

:

Želatiną paruošti pagal instrukciją mažame kiekyje vandens. Pusę jos į šaukšteliu pasaldintas braškių sultis ir išmaišyti. Kitą pusę į cukraus pudra paskanintą, kiek paplaktą grietinėlę. Į šaldiklį indelius ir ir vis pakaitomis pilstyti šias želes. Gaunasi baltai raudonas dryžuotis. Kivių želę paruošti pagal instrukciją, atvėsinti. Supjaustyti margą sustingusią želę, sudėti į indelius ir užpilti nešilta kivių žele ir į šaldytuvą.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)