Žagarėliai iš varškinės tešlos

Perskaitytas kartų: 14278

Ingredientai

:

varškės (200 g.)

grietinės (200 g.)

miltų (500 g.)

kiaušiniai (2 vnt.)

cukraus (150 g.)

sodos (1/2 šaukštelio)

aliejaus (kepimui)

cukraus pudros (apibarstymui)

Gaminimas

:

Dubenyje išplakame kiaušinius. Dedame varškę, cukrų, išsukame. Grietinėje sodą ir supilame viską į dubenį. Beriame miltus ir tešlą. Iškočioję tešlą, supjaustome juostelėmis, vėliau rombais. Padarome skylutę su peiliu ir perkišame vieną galą per viduriuką. Gauname žagarėlių formą. Verdame žagarėlius dideliame kiekyje aliejaus. Iškepusius apibarstome cukraus pudra.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 4)