Žagarėliai iš varškinės tešlos

Perskaitytas kartų: 14702

Ingredientai

:

varškės (200 g.)

grietinės (200 g.)

miltų (500 g.)

kiaušiniai (2 vnt.)

cukraus (150 g.)

sodos (1/2 šaukštelio)

aliejaus (kepimui)

cukraus pudros (apibarstymui)

Gaminimas

:

Dubenyje kiaušinius. Dedame varškę, cukrų, išsukame. Grietinėje nugesiname sodą ir supilame viską į dubenį. miltus ir užminkome tešlą. Iškočioję tešlą, supjaustome juostelėmis, vėliau rombais. Padarome skylutę su peiliu ir perkišame vieną galą per viduriuką. Gauname žagarėlių formą. Verdame žagarėlius dideliame kiekyje aliejaus. Iškepusius apibarstome cukraus pudra.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 4)