Vyniotinis su varškės kremu

Perskaitytas kartų: 6521

Ingredientai

:

kiaušiniai (4 vnt.)

cukrus (180 g)

krakmolas (75 g)

miltai (60 g)

kepimo milteliai (1 šaukštelis)

varškė (200 g)

sviestas 82 proc. (200 g)

saldintas kondensuotas pienas (0,5 indelio)

Gaminimas

:

Kremui kambario sviestą, varškę ir kondensuotą pieną sutrinti blenderiu iki vientisos masės.
Biskvitui kiaušinius plakti su cukrumi iki šviesių putų (apie 5 min.). Miltus sumaišyti su krakmolu ir kepimo milteliais. Sausą mišinį išsijoti ant kiaušinių putų ir sumaišyti šaukštu. Supilti tešlą ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos, paskleisti ir kepti 7 minutes 180 laipsnių karštumo orkaitėje, kol gražiai parus. Ant stalo uždėti kitą kepimo popieriaus lapą, apibarstyti dideliu kiekiu cukraus pudros ir ant jo padėti biskvitą. Aptepti kremu ir naudojantis popieriumi suvynioti biskvitą. Gardėsį keletą valandų atvėsinti ir supjaustyti. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)