Vyniotinis su obuoliene

Perskaitytas kartų: 5975

Ingredientai

:

obuoliai (1,5 kg)

vanduo (400 ml)

cukrus uogienei (700 g)

miltai (60 g)

kiaušiniai (4 vnt.)

cukrus (180 g)

krakmolas (75 g)

kepimo milteliai (1 šaukštelis)

cukraus pudra

Gaminimas

:

Obuolius nulupti, išimti sėklas, supjaustyti plonomis skiltelėmis, sudėti puodą, užpilti vandens ir cukraus. Užvirti ir pavirti 2-5 minutes. Pasiruošti biskvitą. Kiaušinius plakti su iki putų (maždaug 5 min.). Miltus sumaišyti su krakmolu ir kepimo milteliais. Sausą mišinį išsijoti ant kiaušinių putų ir atsargiai sumaišyti šaukštu. Supilti ant kepimo popieriumi išklotos plačios kepimo skardos, paskleisti ir kepti 7 minutes 180 laipsnių karštumo orkaitėje, kol gražiai parus. Ant stalo uždėti kepimo popieriaus lapą, apibarstyti dideliu kiekiu cukraus pudros ir ant jo padėti biskvitą. Aptepti paruošta uogiene ir suvynioti biskvitą. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)