Vyniotinis su airiška kava

Perskaitytas kartų: 3077

Ingredientai

:

biskvitui:

kiaušiniai (3 vnt.)

cukrus (150 ml)

krakmolas (75 ml)

kakavos milteliai (2 šaukštai)

kepimo milteliai (1 šaukštelis)

įdarui:

plakamoji grietinėlė (200 ml)

cukraus pudra (4 šaukštai)

tirpi kava (3 šaukšteliai)

viskis (1,5 šaukšto)

papuošimui:

cukraus milteliai (1 šaukštelis)

kakavos milteliai (0,5 šaukštelio)

Gaminimas

:

Kiaušinius išsukti su cukrumi. Sumaišyti bulvių krakmolą, kakavą, kepimo miltelius ir įmaišyti į kiaušinių plakinį. Skardą iškloti kepimo popieriumi, supilti tešlą ir tolygiai paskirstyti. Kepti 250 laipsnių orkaitėje 5 min. Biskvitą atsargiai iškratyti ant kito kepimo popieriaus lapo, apibarstyti cukrumi. Prilipusį kepimo popierių teptuku aptepti vandeniu ir atsargiai nuplėšti. Biskvitą užkloti drėgnu virtuviniu rankšluoščiu ir , kol gerai atvės. Grietinėlę išplakti su pudra ir kava. Teptuku viskiu patepti paplotį ir užlieti kremo. Paplotį susukti ir kiek palaikyti. Prieš patiekiant apsijoti milteliais ir kakava. Skanaus!

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)