Vyniotinis su airiška kava

Perskaitytas kartų: 2913

Ingredientai

:

biskvitui:

kiaušiniai (3 vnt.)

cukrus (150 ml)

krakmolas (75 ml)

kakavos milteliai (2 šaukštai)

kepimo milteliai (1 šaukštelis)

įdarui:

plakamoji grietinėlė (200 ml)

cukraus pudra (4 šaukštai)

tirpi kava (3 šaukšteliai)

viskis (1,5 šaukšto)

papuošimui:

cukraus milteliai (1 šaukštelis)

kakavos milteliai (0,5 šaukštelio)

Gaminimas

:

Kiaušinius išsukti su cukrumi. Sumaišyti bulvių krakmolą, kakavą, miltelius ir įmaišyti į kiaušinių plakinį. iškloti popieriumi, supilti tešlą ir tolygiai paskirstyti. Kepti 250 laipsnių orkaitėje 5 min. Biskvitą atsargiai iškratyti ant kito popieriaus lapo, apibarstyti cukrumi. Prilipusį popierių teptuku aptepti vandeniu ir atsargiai nuplėšti. Biskvitą užkloti drėgnu virtuviniu rankšluoščiu ir palaukti, kol gerai atvės. Grietinėlę išplakti su cukraus pudra ir tirpia kava. Teptuku viskiu patepti ir užlieti kremo. Paplotį susukti ir kiek palaikyti. Prieš patiekiant apsijoti cukraus milteliais ir kakava.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)