Varškės tortas su žemogėmis

Perskaitytas kartų: 2412

Varškės tortas su žemogėmis

Ingredientai

:

trapios tešlos sausainiai (150 g)

ištirpintas margarinas (50 g)

vanduo (2-3 šaukštai)

varškė (200 g)

plakamoji grietinėlė (200 ml)

vanilinis cukrus (1,5 šaukštelio)

cukrus (100 ml)

želatina (4 šaukšteliai)

pienas arba vanduo (4 šaukštai)

miltinis cukrus

žemuogės (200-300 ml)

Gaminimas

:

Sausainius susmulkinkite, sumaišykite su ištirpintu margarinu ir vandeniu. Masę dėkite į kepimo išklotą formą, apspauskite. Kambario temperatūros varškę suplakite su cukrumi ir cukrumi, atsargiai sumaišykite su išplakta grietinėle. Žalatiną ištirpinkite karštame piene ir supilkite į varškės masę, gerai išmaišykite. Kremą iškarto dėkite ant sausainių, palaikykite šaltai. Kai paviršius bavaik sustings, apdėliokit uogom. Prieš patiekdami į stalą užbarstykite miltinio cukraus.

Įvertink:
4/5 (balsavo: 1)