Varškės spurgytės

Perskaitytas kartų: 3776

Ingredientai

:

varškė (300 g.)

kiaušiniai (2 vnt.)

cukrus (4 šaukštai)

vanilinis cukrus

miltai (maždaug 7 šaukštai)

kepimo milteliai (1/3 šaukštelio)

riebalai (virimui)

cukraus pudra (užbarstymui)

Gaminimas

:

Varškę reikia gerai ištrinti su cukrumi. Sudėti kiaušinius, geria . Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, persijojant sudėti į varškę ir išminkyti. Tešla turi būti lipni, kad būtų galima kočioti. Iškočiojus išspausti su formelem kokias nors gėlytes. Puode arba gilioje keptuvėje užkaitinti riebalus. Dedame spurgytes į ir kepame, kol abi pusės gražiai aprus. Iškeptas dėti ant popierinių rankšluostukų, kad nusivarvėtų aliejus. Galiausiai pabarstyti milteliniu cukrumi arba cukraus pudra. Skanaus :)

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)