Varškės spurgelės

Perskaitytas kartų: 3676

Ingredientai

:

neriebi varškė (500 g.)

kiaušiniai (2 vnt.)

cukrus (20 šaukštų)

vanilinis cukrus (2-3 šaukštai)

drusk (1 žiupsnelis)

miltai (500 g.)

kepimo milteliai (2 šaukšteliai)

tarkuota citrinos žievelė (2 a.š)

cukraus pudra (apibarstymui)

aliejus vyrimui (apie 1 l.)

Gaminimas

:

Varškę sumaišyti su , vaniliniu , , kiaušiniais ir citrinos žievele. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir palaipsniui įmaišyti į tešlą. Tešla turi būti minkšta ir šiek tiek lipti prie rankų. Iš tešlos suformuoti rutuliukus ir virti įkaitintame aliejuje. Išvirusias dėti ant popierinio rankšluosčio, kad susigertų aliejus. Praaušusias pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 4)