Varškės spurgelės

Perskaitytas kartų: 3540

Ingredientai

:

neriebi varškė (500 g.)

kiaušiniai (2 vnt.)

cukrus (20 šaukštų)

vanilinis cukrus (2-3 šaukštai)

drusk (1 žiupsnelis)

miltai (500 g.)

kepimo milteliai (2 šaukšteliai)

tarkuota citrinos žievelė (2 a.š)

cukraus pudra (apibarstymui)

aliejus vyrimui (apie 1 l.)

Gaminimas

:

Varškę sumaišyti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska, kiaušiniais ir citrinos . Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir palaipsniui į tešlą. Tešla turi būti minkšta ir šiek tiek lipti prie rankų. Iš tešlos suformuoti rutuliukus ir virti įkaitintame aliejuje. Išvirusias dėti ant popierinio , kad susigertų aliejus. Praaušusias pabarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 4)