Varškės pyragas su obuoliais

Perskaitytas kartų: 2194

Ingredientai

:

pagrindui:

miltai (200 g.)

sviestas (100 g.)

cukrus (50 g.)

kiaušinis (1 vnt.)

kepimo milteliai (1 šaukštelis)

įdarui:

obuoliai (3 vnt.)

varškės masei:

varškė (600 g.)

vanilinio pudingo pakelis

pienas (350 ml.)

kiaušiniai (2 vnt.)

cukrus (100 g.)

aliejus (100 ml.)

Gaminimas

:

Pirmiausia pasiruoškite pagrindą. Į dubebį supilkite miltus, cukrų, gabaliukais pjaustytą sviestą, kepimo miltelius ir viską trinkite tarp pirštų, kol pasidarys biri masė. Tada įmuškite kiaušinį ir tešlą, kuria išklokite kepimo formos dugną. Tada obuolius nulupkite, supjaustykite riekelėmis ir jais išklokite pyrago tešlos pagrindą. Galiausiai ruoškite varškės įdarą. pieno ir pudingo išvirkite pudingą. Į jį supilkite aliejų, cukrų, varškę ir išmaišykite. Pabaigoje įmuškite kiaušinius ir viską išmaišę supilkite ant obuolių. Kepkite įkaitintoje 180 laipsnių orkaitėje apie 30 - 40 min.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)