Varškės ir želė tortas

Perskaitytas kartų: 4523

Ingredientai

:

vyšninė žele (1 pakelis)

kivių žele (1 pakelis)

varškė (1 pakelis, apie 200 g.)

želatina (25 g.)

grietinė (1 indelis, apie 450 g.)

cukrus (150 g.)

citrinos sultys (1 šaukštas)

Gaminimas

:

Vyšninę žele pasigaminti kaip nurodyta ant pakelio, tik su šiek tiek mažiau vandens. tiek atvėsintą, pilti į torto formą, ir dėti į šaldytuvą, kad sustengtų, Tuomet taip pat darome su žele. tiek atvėsintą užpilame ant višninės želė. Viską stingdyti šaldytuve. Želatiną užpilti drungtu vandeniu ir įstatyti į šilto vandens vonelę, nuolat maišant ištirpinti. Grietinę, varškę, cukrų ir citrinos sultis išplakti mikseriu arba gerai išmaišyti šaukštu, įpilti ištirpintą želatiną ir dar kartą viską gerai išmaišyti. Šį turinį užpilti ant sustingusių žele sluoksnių ir dar kelioms valandoms palikti šaldytuve. Sustengusį tortą apversti, kad viršutinis sluoksnis būtų vyšninės želė. Skanaus :)

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)