Varškės ir želė pyragas

Perskaitytas kartų: 5990

Ingredientai

:

paprasti sausainiai (15-25 g)

sviestas ar margarinas (75-100 g)

varškė (200 g)

grietinėlė (200 ml)

želatina (2 x 100 g)

šviežios uogos (500 g)

uogų skonio sirupas (geriausia tų pačių uogų) (400 ml)

Gaminimas

:

Sausainius sutrupinkite ir sumaišykite su sviestu, sudėkite į sviestu išteptą tortainę. Pusę grietinės kiekio 0,5 min pavirkite su 100 g želatinos, įmaišykite likusią ir varškę. Masę sudėkite ant trupinių pagrindo ir į šaldytuvą, kad sustingtų. Puode sumaišykite sirupą su 100 g želė ir 0,5 min pavirkite, tada nukaiskite ir leiskite atvėsti. Pyragą papuoškite uogomis, užpilkite paruoštą želė. šaldytuve.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)