Varškės desertas

Perskaitytas kartų: 11351

Ingredientai

:

varškė (750 g)

sviestas (100 g)

kiaušinių triniai (2 vnt)

vanilinis cukrus

želatina (4 šaukštai)

pienas (750 ml)

cukrus (1/2 stiklinės)

žėlė (2 pakeliai)

Gaminimas

:

Paruošti žėlė ir palikti, kol sustings. Pieną padalyti pusiau ir vienoje dalyje išbrinkinti želatiną. Varškę permalti , ištrinti su kiaušiniais, , išlydytu sviestu bei vaniliniu . Kitą pieno dalį užvirinti, užpilti ant gautos masės ir gerai išplakti. Ištirpinti išbrinkusią želatiną, įmaišyti į gautą masę ir įdėti į šaldytuvą, kol atvės, bet nesustings. kubeliais žėlė sudėti į atvėsusią varškės masę ir išmaišyti. Desertą palikti šaldytuve, kol sustings.

Įvertink:
4/5 (balsavo: 5)