Vanilinis obuolių pyragas

Perskaitytas kartų: 2413

Ingredientai

:

sviestas (250 g.)

cukrus (250 g.)

kiaušiniai (4 vnt.)

miltai (250 g.)

kepimo milteliai (šaukštelis)

druska (žiupsnelis)

vanilė (šaukštelis)

obuoliai (3 vnt.)

rudasis cukrus (2 šaukštai)

cinamonas (0,5 šaukštelio)

Gaminimas

:

Minkštą sviestą ir cukrų inde sukti mediniu šaukštu tol, kol masė taps puri ir pašviesės. Sudėkite kiaušinius, įsijoti miltus su kepimo milteliais, pabarstyti druska, suberti vanilę ir gerai išmaišyti. Tešlą sukrėskite į sviestu išteptą skardą ir išlyginti. Ant viršaus gražiai sudėti plonas nuluptų obuolių skilteles ir truputį įspausti į tešlą. Obuolius apibarstyti ruduoju cukrumi ir cinamonu. Kepti 180 laipsnių apie valandą ( ir ištrauktas pagaliukas turi likti švarus).

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)