Vaisių tortas

Perskaitytas kartų: 2394

Vaisių tortas

Ingredientai

:

miltai (400 g.)

sviestas (400 g.)

cukrus (300 g.)

kiaušiniai (6 vnt.)

kremui:

sviestas (300 g.)

cukrus (150 g.)

kiaušiniai (4 vnt.)

vanilinis cukrus (1 arbat. šaukšt.)

papuošimui:

želė

apelsinai (4 vnt.)

Gaminimas

:

Sviestą sukite su ir pamažu dėkite po kiaušinį. Tada įmaišykite miltus. Masę dėkite maždaug 1 cm sluoksniu ant popieriaus į apskritą formą ir kepkite atskirus lakštus. Ištepusius lakštus pertepkite kremu. Kremu aptepkite ir torto šonus bei viršų. Tada ant viršaus ornamentu išdėliokite apelsino skilteles ir apipilkite žėle. Kremui kiaušinius plakite su ir šildykite vandens vonelėje, kol cukrus ištirps. Plakdami ir sudėkite į prieš tai šsuktą sviestą.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)