Vaisių tortas

Perskaitytas kartų: 2562

Vaisių tortas

Ingredientai

:

miltai (400 g.)

sviestas (400 g.)

cukrus (300 g.)

kiaušiniai (6 vnt.)

kremui:

sviestas (300 g.)

cukrus (150 g.)

kiaušiniai (4 vnt.)

vanilinis cukrus (1 arbat. šaukšt.)

papuošimui:

želė

apelsinai (4 vnt.)

Gaminimas

:

sukite su cukrumi ir pamažu dėkite po kiaušinį. Tada įmaišykite miltus. Masę dėkite maždaug 1 cm storio sluoksniu ant pergamentinio popieriaus į apskritą formą ir kepkite atskirus lakštus. Ištepusius lakštus pertepkite kremu. Kremu aptepkite ir torto šonus bei viršų. Tada ant viršaus ornamentu išdėliokite apelsino skilteles ir apipilkite žėle. Kremui kiaušinius plakite su cukrumi ir šildykite vandens vonelėje, kol cukrus ištirps. atvėsinkite ir sudėkite į prieš tai šsuktą sviestą.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)