Vaisinis varškės tortukas su sausainiais

Perskaitytas kartų: 2578

Ingredientai

:

balti paprasti sausainiai (4 vnt.)

persikas (1 vnt.)

citrinos sultys (šlakelis)

liesa grietinėlė (200 g)

trinta varškė (200 g)

želatina (2 šaukštai)

cukraus pudra (2 šaukštai.)

Gaminimas

:

Želatiną pagal instrukciją paruošti kiekyje ir ataušintą supulti į varškės masę. Ją pagaminti iš trinto nulupto persiko, paplaktos grietinėlės su cukraus pudra ir varškės. Įpilti truputį citrinos sulčių, išmaišyti ir suversti į indelį. Į masės viršų sukaišioti laužytus sausainius, taip kad nesimatytų. Sustingdinti šaldytuve. Indelį trumpam pamerkti į karštą vandenį ir užversti ant lėkštės. Papuošti.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)