Trupininis pyragas

Perskaitytas kartų: 4751

Ingredientai

:

kiaušiniai (5 vnt.)

cukrus (1 stiklinė)

miltai (2 stiklinės)

vanilinis cukrus (truputį)

druska (žiupsnelis)

trupiniams:

sviestas (100 g)

cukrus (50 g)

miltai (150 g)

Gaminimas

:

Pirmiausia padaromi trupiniai. Sviestą su cukrumi išlydykite ant silpnos ugnies ir atvėsinkite. Tada sudėkite miltus ir apmaišykite. turi būti sausa ir nelipti prie rankų. Tada sudėti į šaldymo kamerą. Gaminame pyragui skirtą tešlą. Į dubenį kiaušinius,įdėti druskos, vanilinio cukraus, stiklinę cukraus ir išsukti plakikliu. Toliau suberti miltus ir gerai apmaišyti. Skardą ištepti sviestu, suversti tešlą. Ant jos dėti sluoksnį uogienės ir užtarkuokite trupinius. 180 laipsnių temperatūroje 50 minučių. Skanaus.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)