Triufeliai

Perskaitytas kartų: 2783

Ingredientai

:

tešlai:

sviestas (200 g)

miltai (2 stiklinės)

kepimo milteliai (0,5 šaukštelio)

virti kiaušinio tryniai (5 vnt.)

glaistui:

cukrus (2 stiklinės)

pienas (apie 10 šaukštų)

sviestas (100 g)

kakava (4 šaukštai)

Gaminimas

:

Tešlos Į dubenėlį sudėti visus produktus ir gerai išmaišyti. Dėti į šaldytuvą ir palaikyti apie pusvalandį. Paskui rankomis formuoti rutuliukus ir kepti 180 laipsnių orkaitėje kol jie pagels(apie 20-25min.). Glaisto Inde ištirpinti sviestą, maišant pilti cukrų, kakavą ir . Viską pavirti, kol pasidarys grietinės tirštumo(apie 2min.). Iškeptus triufelius(rutuliukus) ataušinti. Po to juos aptepti glaistu ir apvolioti smulkiai sutrupintuse vafliuose. Dėti į šaldytuvą, kad apvėstų(apie 0,5-1val.)

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)