Tortas su vaniliniu kremu

Perskaitytas kartų: 2574

Tortas su vaniliniu kremu

Ingredientai

:

išgaubtos formos biskvitai užapvalintais kraštais (350g)

įmirkymui:

konjakas

kremui:

kukurūzų krakmolas (45 g)

pienas (1 / 2 l)

cukrus (3 šaukštai)

vanilinis cukrus (1 pakelis)

malti riešutai (100 g)

sviestas (150 g)

kavos likeris (4 šaukštai)

Gaminimas

:

Biskvitus įmirkyti konjake ir apdėti jais skardos dugną ir kraštus. Kraštuose biskvitus išdėlioti taip,kad iškilumas būtų išorėje. Kremas: kukurūzų sumaišyti su trupučiu pieno. Likusį pieną užvirinti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi ir supilti į kukurūzų . Kremą supilti į ir įmaišyti riešutus,sviestą ir kavos likerį. Biskvitus aptepti mažiau nei trečdaliu kremo. Ant viršaus uždėti dar vieną biskvitų sluoksnį ir dar vieną dalį kremo. Tortą uždengti likusiais biskvitais ir paviršių bei kraštus aptepti likusiu kremu. Nakčiai įstatyti į šaldytuvą.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)