Tortas su rabarbarais

Perskaitytas kartų: 2728

Tortas su rabarbarais

Ingredientai

:

miltai (200 g.)

cukraus (6 šaukštai)

sviesto (150 g.)

virti tryniai (2 vnt.)

žalias trynys (1 vnt.)

žiupsnelis druskos

kiaušinis aptepimui

rabarbarų (400 g.)

cukraus (250 g.)

citrinos žievelė

cukraus pudra pabarstymui

Gaminimas

:

Užminkyti trapią tešlą iš miltų, 6 šaukštų cukraus, sviesto, trynių, žalio trynio, druskos ir kurį laiką . Tuo metu iš supjaustytų rabarbarų, cukraus, citrinos žievelės išvirti marmeladą. Dalį iškočioti, dėti į tortinę. Iš likusios padaryti volelius, sudėti juos kvadratais ant teslos, padaryti kraštą ( voleliu aplink), aptepti kiaušiniu ir kepti, kol pagels. Kai tortas iškeps, kvadratus užpildyti rabarbarų marmeladu ir apibarstyti cukraus pudra. Skanaus!

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)