Tortas su rabarbarais

Perskaitytas kartų: 2881

Tortas su rabarbarais

Ingredientai

:

miltai (200 g.)

cukraus (6 šaukštai)

sviesto (150 g.)

virti tryniai (2 vnt.)

žalias trynys (1 vnt.)

žiupsnelis druskos

kiaušinis aptepimui

rabarbarų (400 g.)

cukraus (250 g.)

citrinos žievelė

cukraus pudra pabarstymui

Gaminimas

:

Užminkyti trapią tešlą iš miltų, 6 šaukštų cukraus, sviesto, trynių, žalio trynio, druskos ir kurį laiką palaikyti. Tuo metu iš supjaustytų , cukraus, citrinos žievelės išvirti marmeladą. Dalį tešlos iškočioti, dėti į tortinę. Iš likusios tešlos volelius, sudėti juos kvadratais ant teslos, kraštą (apdėti voleliu aplink), aptepti kiaušiniu ir kepti, kol pagels. Kai tortas iškeps, kvadratus užpildyti marmeladu ir apibarstyti cukraus pudra.

Įvertink:
0/5 (balsavo: 0)