Tortas su plikytais sausainiais ir persikais

Perskaitytas kartų: 7718

Ingredientai

:

plikyti sausainiai

konservuoti persikai

kremui:

kreminė varškė (350 g)

grietinėlė (300 ml)

želatina (16 g.)

cukraus pudra (8 v.š.)

citrinos sultys (1 vnt.)

glaistui:

konditerinis šokoladas

grietinėlė

pabirstukai

Gaminimas

:

Želatiną išbrinkinti. Varškę (aš naudojau persikinę) sumaišyti su cukraus pudra ir citrinų sultimis. Varškės masę sumaišyti su ištirpinta želatina. Išplaktą iki standumo grietinėlę įmaišyti į varškės masę.
Konservuotus persikus supjaustyti kubeliais. Torto formą iškloti kepimo popieriumi ir išdėlioti plikytus (galima į kiekvieną sausainėlį įpjovus įdėti kondensuoto pieno ar Rududu). Ant sausainių pilti varškės masės, išdėlioti persikų kubelius. Vėl sluoksniuojant dėti , varškės masę ir persikus,o ant pačio viršaus likusią varškės masę ir sulyginti paviršių. Dėti į šaldytuvą sustingti.
Konditerinį šokoladą išlydyti karšto vandens vonelėje. Maišant pilti grietinėlę iki konsistencijos, kad pavyktų tolygiai užpilti ant torto viršaus. Puošti pabirstukais. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)