Tortas su plikytais sausainiais ir persikais

Perskaitytas kartų: 7852

Ingredientai

:

plikyti sausainiai

konservuoti persikai

kremui:

kreminė varškė (350 g)

grietinėlė (300 ml)

želatina (16 g.)

cukraus pudra (8 v.š.)

citrinos sultys (1 vnt.)

glaistui:

konditerinis šokoladas

grietinėlė

pabirstukai

Gaminimas

:

Želatiną išbrinkinti. Varškę (aš naudojau persikinę) sumaišyti su cukraus pudra ir citrinų sultimis. Varškės masę sumaišyti su ištirpinta želatina. Išplaktą iki standumo grietinėlę įmaišyti į varškės masę.
Konservuotus persikus supjaustyti kubeliais. Torto iškloti kepimo popieriumi ir sausainius (galima į kiekvieną sausainėlį įpjovus įdėti kondensuoto pieno ar Rududu). Ant sausainių pilti varškės masės, persikų kubelius. Vėl sluoksniuojant dėti sausainius, varškės masę ir persikus,o ant pačio viršaus likusią varškės masę ir sulyginti . Dėti į šaldytuvą sustingti.
Konditerinį šokoladą išlydyti karšto vandens vonelėje. Maišant pilti grietinėlę iki tokios konsistencijos, kad pavyktų tolygiai užpilti ant torto viršaus. Puošti pabirstukais. Skanaus!

Įvertink:
5/5 (balsavo: 1)