Tortas su braškėmis

Perskaitytas kartų: 3057

Ingredientai

:

biskvitui:

cukrus (150 g)

miltai (130 g)

kiaušiniai (4 vnt.)

kremui:

kiaušinio tryniai (2 vnt.)

varškė (100 g)

želatina (3 valg. š.)

kondensuotas pienas su cukrumi (1 ind.) cuk

grietinėlė (400 g)

braškių sluoksniui:

braškių želė (1 pak.)

braškės (400 g)

vanduo (1 stikl.)

Gaminimas

:

Užmaišyti tešlą ir iškepti biskvitą, atvėsinti, perpjauti į tris dalis.Į formą kloti vieną lakštą, ant jo sudėti smulkintas braškes ir užpilti pradėjusia stingti braškių žele, patalpinti į šaldytuvą kol sustings.Kremui suplakti grietinėlę, į ją įmaišyti kondensuotą pieną, trynius, trintą varškę ir nedideliame kiekyje išbrankintą ir ištirpintą želatiną. Kloti antrą lakštą ir užpilti ant jo . Atšaldyti.Kloti lakštą, ant jo pilti likusio stingstančio kremo dalį, dėlioti braškes, puošti, palikti šaldytuve. Išimti iš formos, šonus barstyti įvairiais trupiniais.

Įvertink:
5/5 (balsavo: 2)