Tortas “Smaguris“

Ingredientai
:
juodos duonos (400 g.)
grietinės (400 g.)
tirštos uogienės (100 g.)
cukraus (50 g.)
vaflis
Gaminimas
:Senesnė duona sumalama, stipriai pašlakstoma pasaldintu virintu šaltu vandeniu ir rankomis sumaigoma, kad būtų birūs trupiniai. Į torto formą, išklotą vafliu, dedama sluoksnis
, sluoksnis grietinės, išplaktos su
, sluoksnis
, ant jų sluoksnis
. Viršutinis sluoksnis turi būti
. Tortas truputį paslegiamas ir atšaldomas šaldytuve. Galima tortą papuošti vaisiais.
|
Receptą atsiuntė:
|
Recepto kategorijos:
Kepiniai, saldumynai
- Tortai
|
Pikantiški patiekalai
|
Miltiniai produktai
- Duona
|
Pieno produktai
- Grietinė, grietinėlė
|
Kiti ingredientai
- Cukrus
|
|

Komentarai:
Komentarų dar nėra.