Tinginys su varške ir džiovintomis slyvomis

Perskaitytas kartų: 5958

Ingredientai

:

riebi varškė (360 g)

kondensuoto pieno “Selga” skonio sausainiai (2 pakeliai)

minkštas sviestas (180 g)

džiovintos slyvos (200 g)

brendis arba juoda arbata (10 v.š.)

kondensuotas pienas (0,5 skardinės)

vanilinis cukrus

lazdyno riešutai

Gaminimas

:

Džiovintas slyvas pamirkyti brendyje ar arbatoje (geriau per ). Sausainius sulaužyti gabalėliais ir atidėti į šalį. Išplakti sviestą, kondensuotą pieną, varškę ir vanilinį cukrų iki vientisos . Gautą masę sumaišyti su slyvomis ir sausainiais. Dubenį iškloti maistine plėvele, berti ir tolygiai paskirstyti. Suversti tinginio masę. Tortą palaikyti šaltai nakčiai. Skanaus!

Įvertink:
3.5/5 (balsavo: 2)